Kasaba Şehit Yusuf Polat Yatılı Bölge Ortaokulu

Kasaba Köyü / Kaş / ANTALYA
Vizyon
Kasaba Şehit Yusuf Polat Yatılı Bölge Ortaokulu Türkiye Cumhuriyeti´nin Bölgemizdeki ilk eğitim   kurumu olmasının verdiği  onurla; Atatürk İlke ve Devrimleri doğrultusunda, araştırıcı, sorgulayıcı, çözümleyici düşünce yapısında, değişen dünya koşullarında topluma liderlik yapabilecek, insani değerlere saygılı bireyler yetiştirmeyi, bilgiye ulaşarak, bilgiyi üreterek, çözüm odaklı düşünerek, paylaşarak  ve hayata dönüştürerek toplumun yaşam boyu eğitim ve gelişme sürecine katkıda bulunmayı görev edinmiştir.
Misyon
Kasaba Şehit Yusuf Polat Yatılı Bölge Ortaokulu’nun misyonu; Atatürk İlke ve Devrimleri doğrultusunda eğitim – öğretimden, bilim ve teknolojiye, güzel sanatlar ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün araştırmaları, üst düzey eğitimi, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmeti ile ulusal düzeyde saygın ve lider bir YBO olmaktır.
Derslik :-28
Öğretim Şekli :Tamgün
Fuel Oil Kalorifer
iNGİLİZCE
Minibüs
Yerleşim Yeri
Kasaba yaklaşık 1500 nüfuslu köy statüsünde olan ve içerisinde çeşitli esnafların bulunduğu bir yerleşim yeridir.
24 KM