8 Şubat Güvenli İnternet Günü Kutlamaları

8 Şubat Güvenli İnternet Günü okulumuzun ortağı olduğu eTwinning projeleri kapsamında yapılan etkinliklerle kutlandı.

Güvenli İnternet Günü dijital teknolojilerin özellikle çocuklar ve gençler arasında güvenli ve pozitif kullanımını desteklemek amacıyla Avrupa Komisyonu'nun desteğiyle, INSAFE/INHOPE ortak ağı tarafından her şubat ayında organize edilmektedir. Her yılın ikinci ayının ikinci haftasının ikinci günü kutlanan Güvenli İnternet Günü'ne katılan milyonlarca insan, olumlu değişime ilham vermek, çevrimiçi güvenlik konularıyla ilgili farkındalığı arttırmak ve dünya genelindeki etkinliklere katılmak için bir araya gelmektedir.

Güvenli İnternet Günü, herkesin teknolojiyi sorumlu, saygılı, eleştirel ve yaratıcı bir şekilde kullanmayı bildiği hem güvenli hem de daha iyi bir internet oluşturmayı hedeflemektedir.

Okulumuzun yürüttüğü projeler kapsamında 9 Şubat Güvenli İnternet günü için çeşitli etkinliklerle kutlandı.

09-02-202209-02-202209-02-2022

Yayın: 09.02.2022 - Güncelleme: 09.02.2022 10:04 - Görüntülenme: 437